V. Kudirkos g. 19, Šilalė info@klinikaandoka.lt

Alkoholis ir tabakas - dažni svečiai paauglystėje

Internetinė mokymosi programa „Ką veikia vaikai?“ – unikalus, efektyvus ir patogus įrankis, sukurtas specialiai tėvams, siekiant padėti jiems geriau suprasti savo vaikus, stiprinti tarpusavio ryšį bei suteikti reikalingų žinių apie sveiką gyvenimo būdą.

Programą sukūrusi organizacija „Mentor Lietuva“ tiki, jog bendravimas šeimoje yra be galo svarbus ir vertingas, todėl būtent šeimoje turi būti kalbama apie įvairius dalykus ir diskutuojama skirtingomis temomis, lavinant kritinį vaikų mąstymą.

Skirtingo pobūdžio informacijos ir faktų apie bendravimo su vaikais ypatumus ar problemų sprendimą yra gausu,tačiau dažnai tėvams kyla klausimas – kaip tai įgyvendinti praktiškai? Siekdama padėti tėvams išspręsti šią dilemą, organizacija „Mentor Lietuva “išsikėlė tikslą – adaptuoti organizacijos „Mentor International“ tinklalapį „Prevention-smart parents“, skirtą plėsti tėvų bendravimo su vaikais žinias bei ugdyti reikalingus įgūdžius.

Šiandien organizacija „Mentor Lietuva“ su džiaugsmu pristato vienintelę Lietuvoje mokomąją internetinę programą, skirtą tėvams. Ji paremta užduočių principu, kurias atlikus, įgytos žinios nesunkiai pritaikomos praktikoje.

http://www.kaveikiavaikai.lt

Paskelpta 2020-06-10